Missie en Visie  | Wie inspireert  |  Wonen  Vacature


Gastenboek


Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

 
#36 Diana Bezugo 16-06-2017 22:57
I had a wonderful time at Erve's boomhut. The space is amazing, peacefull and I truly recommend you to stay here. Henk is always there if you need and Chris took us to the garden. We went by public transport from AMsterdam and got there in a blink of an eye. Eef has bycicle to rent and a Bio winkel with groceries and fruit, it is not necessary to leave the property to buy food outside. I found a lot of peace and quiet around and in myself. Thank you for having us and see you soon!!
 
 
#35 Chantal 30-05-2017 10:47
Lieve Eef, Henk en Chris, bedankt voor jullie fijne aanwezigheid en leuke gesprekken! Ik ben enorm tot rust gekomen. Deze plek biedt alles wat je nodig hebt om even bij te tanken en daar hebben ook de dieren op het terrein aan bijgedragen. Wens jullie een fijne zomer en vast weer eens tot ziens! En geef Vita een dikke knuffel van mij.
 
 
#34 Clary 31-03-2017 08:10
Ik zocht een plek om tot rust te kunnen komen. bij het zien van jullie website dacht ik: daar wil ik naar toe.Het is een bijzondere week geworden waarin ik heb kunnen ontspannen en me op mezelf heb kunnen focussen. Ik voelde me er veilig en beschermt. Heerlijk knus appartement, prachtige omgeving en lieve mensen op de boerderij. Dank jullie wel!!
 
 
#33 Laura 28-03-2017 19:49
Drie jaar op rij heb ik op Erve Veldink een persoonlijke retraite gedaan. De locatie heeft een prettige energie en het is mooi wandelen in de omgeving. De mensen op Erve Veldink zijn vriendelijk en de sfeer is ongedwongen. In alle rust heb ik mijn eigen proces kunnen doorlopen, dank jullie wel.
 
 
#32 Alexandra 19-10-2016 09:45
Wij hebben afgelopen weekend in het kleine huisje op het erf gelogeerd. Aan te bevelen! Mooie omgeving en leuk ingericht huisje van alle gemakken voorzien. Mooi wandelgebied. Heerlijk!
 
 
#31 Monique van Loon 04-09-2016 13:21
De zomer-retraite was geweldig! De stilte, de schoonheid, het fantastische eten van Joni, de fijne begeleiding van Anand en Eef, de diepgaande meditaties, de leuke groep, de afwisselende avonden....nooit gedacht ook dat het me zoveel zou opleveren! Ik koester deze mooie vakantie, want dat was het ook dankzij het mooie weer en eigenlijk alles. Wat een prachtig aanbod! Als ik in de gelegenheid ben kom ik volgend jaar weer! Liefs! van Monique
 
 
#30 Elise 23-08-2016 19:27
'geweldige retraite week gehad op deze prachtige plek in de natuur . Prachtige meditaties die diep gaan, waardoor ik veel in mezelf heb kunnen ervaren en onderzoeken. Avonds na het verbreken van de stilte ook heerlijk zwemmen, kampvuur en gezelligheid met de andere deelnemers.Ontzettend lekker gegeten de hele week, genoten van de creatieve vega recepten van Joni. Eef van Erve Veldink en Anand van thebodhitree.eu begeleiden de week op een heel liefdevolle en professionele wijze. Zeker een aanrader!'
 
 
#29 Linda 05-04-2016 17:26
Net terug van een weekend stilte retraite. Wat een geweldige plek! Heerlijk buiten, mooie omgeving, omringd door dieren. Gastvrije mensen, fantastisch eten. Helemaal tot mezelf gekomen, eindeloos genieten. Dank jullie wel!
 
 
#28 Ineke Winkel 25-03-2016 16:32
Dat was fijn, een retraite in de boomhut! Zo vroeg in het voorjaar (maart) kan dat al prima. 14 km gewandeld, 140 km gefietst (o.a. De 8 kastelentocht bij Vorden), een hele syllabus doorgewerkt, levensmissie geschreven, eerlijk vegetarisch meegegeten (lekkere toetjes ook!) en gekeken naar de rondracende zwarte eendjes. Bedankt Pieta en Eef!
 
 
#27 antoinet 16-10-2015 09:23
we hebben een geweldige week gehad. De kleuren en de sfeer van de herfst hebben het "loslaten"bevorderd. De behandelingen van Eef en de warme en welkome sfeer op de erve veldink hebben ons heel goed gedaan. We waren al eerder geweest en komen zeker nog terug!
 
 
#26 Marcel Bakker 23-08-2015 11:17
Ik heb genoten op deze betoverende plek met aangename mensen, in zo'n fijne ongedwongen sfeer.
Door de rust al het moois nog beter waar genomen.
De lieve mensen, de schattige beesten en de prachtige bloemen.

Ik kom graag terug !

marcel
 
 
#25 Janneke 18-08-2015 21:06
Net terug van een mooie stilteretraite op een prachtige plek.
Het was fijn om zo met elkaar te kunnen dansen, mediteren, stil
zijn, tekenen, ademen, zwemmen en nog veel meer. Een boeiend programma met voldoende tijd voor jezelf.
Ik voel me heerlijk uitgerust.
Eef en Anand, dank jullie wel voor de liefdevolle begeleiding.
Marleen en Pieta, jullie reuze bedankt voor al het lekkere eten.
 
 
#24 Ankie 16-08-2015 16:42
Een fijne stilteretraite, met goede begeleiding van Anand en Eef. Iedere meditatie begonnen we met dansen op fantastische muziek die me ontroerde en in verbinding bracht met de andere deelnemers.
Ondanks of misschien wel dankzij de stilte voelde ik in de loop van de week steeds meer verbinding, mede door de opbouw van het programma.
 
 
#23 Leen Visser 06-08-2015 17:26
Afgelopen week weer bij Erve Veldink verbleven. Dit was ondertussen mijn 3e keer en het bevalt me daar nog steeds. Ik kan hier snel de rust vinden, die ik af en toe nodig heb. Ik ben nu geweest in appartement 'de Eend' en in de 'Stijlkamer'. Beiden waren fijn om in te verblijven. De omgeving is zeer rustig en de zowel de mensen van de boerderij, als wel de andere gasten zijn altijd zeer vriendelijk. De aanschuifmaaltijd en de meditaties zijn fijn om mee te doen. Ik kom hier zeker terug. Eef, Marleen en Pieta bedankt voor jullie fijne ondersteuning.
 
 
#22 Anand van Schalkwijk 28-03-2015 21:12
Dank je wel weer voor het samen begeleiden van de vasten-stilte-retraite. Zo mooi te ervaren hoe simpel samenwerken kan zijn. Jee en de ontdekkingen die we allen met elkaar doen in een week zijn zo prachtig...de stilte, de vreugde, spelen, inzichten, ‘t hart weer meer open, zingen en heerlijk genieten van de boerderij en het eten hmmmm…. Tot snel weer, Liefs Anand www.thebodhitree.eu