Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature


Erve Herberg

Soms hebben we Erve Herberg (dit komt dan in de agenda), in vakantieperiodes wanneer er geen andere aktiviteiten zijn gepland:

Dan hebben we onze prettige groepsruimte + 5 slaapruimtes (sommigen gedeeld) daarboven beschikbaar voor ad hoc gasten. In overleg zijn ook kinderen welkom.

Er kan in zo'n week ontstaan wat er ontstaat: verrassende ontmoetingen met mede-gasten en bewoners, genieten van de (moes)tuinen (helpende handen welkom), spellen & spelen, een kampvuurtje maken, samen inspirerende film bekijken, massage, wandelen en fietsen. Samen met de andere gebruikers houden we de ruimtes schoon.

Er kunnen ook workshopjes ontstaan: als iemand iets heeft aan te bieden kan dat spontaan, als uitwisseling of met een potje voor een vrije gift.

Je maakt gebruik van de gezamenlijke keuken in de groepsruimte. In het winkeltje kun je biologische ingrediënten aanschaffen. Je kunt soms maaltijden betrekken van ons kookteam. Soms is er een aanschuifmaaltijd.

Basisprijs overnachting €25,- p.p. als je 1 dag en nacht blijft, €20,00 p.p.p.n. bij meerdere dagen en nachten (met eigen linnengoed, is evt. ook te huur), baby's en kinderen de helft.