Missie en Visie  | Wie inspireert  |  Wonen  Vacature


Aanmelding voor aktiviteiten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0545-261448. Als er een * bij staat: opgave bij de genoemde organisator.

Aanmelding voor aanschuifmaaltijd graag voor 12.00 van de betreffende dag.

 

 

  

2018

 

 

 

9-11 maart bosmannen-weekend -een paar maal per jaar met een groep mannen een weekend buiten werken, plezier, delen, meditatie, een vuur..  Als je interesse hebt om mee te doen stuur een mail voor meer info, dan sturen wij die door.

 

 

* di 13 t/m zo 18 maart: Amanae-lichaamswerk 5-daagse met Cas Gebbink, “Bodyfulness”
06-41247279   http://www.casgebbink.nl

 

 

14 april 10.00 - 17.00 tuinmeewerkdag en kennismaking, incl. lunch, geen kosten, als je wilt kun je afsluiten met de sauna

 

 

7-10 mei: Erve Herberg, ad hoc gasten welkom in de groepsruimte, vanaf €20 p.p.p.n., zie onderaan deze pagina

 

 

12 mei 10.00 - 17.00 tuinmeewerkdag en kennismaking, incl. lunch, geen kosten, als je wilt kun je afsluiten met de sauna

 

 

Een paar maal per jaar (ook op aanvraag) 10.00-17.00 Familie-opstellingendag.  Een intensieve, diepgaande workshopdag. Met eigen opstelling €85, als representant €35, inclusief lunch, koffie en thee. Inloop vanaf 9.30. Kan heel goed onderdeel uitmaken van een persoonlijke retraite (mid)week in eigen appartement Meer info

 

za 11 t/m vrij 17 augustus: Zomer-stilte-retraite met Anand en Eef Meer info

 

 

 Deze agenda is onder voorbehoud. Kijk voor je komt nog even op de website of bel 0545-261448 voor de aktuele stand van zaken.   

 

 

 

 


DAGELIJKS

Op doordeweekse dagen hebben we in principe van 14.00 tot 14.30 een stilte- of klankmeditatie voor wie mee wil doen. Bij mooi weer buiten. Gasten en aanlopers welkom; wil je meedoen op de dag van aankomst, kom dan kort voor 14.00 aan.


WEKELIJKS

Ma 14.00 Retraite midweek of week, individueel begeleid: massage, cranio-sacraal, klank, coaching;

Woensdagavonden biologisch-vegetarische aanschuifmaaltijd 18.30, 3 gangen, gekookt met zorg en met het seizoen, €15, met daarna soms om plm. 20.00 een programma: muziek, film, familie-opstellingen, aktieve meditatie of iets anders. Kosten: meestal vrije gift.

Je kunt alleen de maaltijd meedoen of alleen naar het programma komen. Welkom als je een idee hebt of een boeiend programma wilt inbrengen!


MAANDELIJKS

Tuinwerkdag/kennismaking 10.00-17.00, met lunch, geen kosten; meestal op zaterdag zie hierboven

Voor de eerstkomende geplande data zie agenda bovenaan deze pagina.

Deze tuinwerkdag dag is open voor iedereen die nieuwsgierig is naar Erve Veldink en die zin heeft om in een mooie omgeving lekker buiten te werken. Je werkt met de aanwezige bewoners in de tuinen van Erve Veldink. Soms –  bij slecht weer – pakken we ook andere onderhoudsklussen aan. Voor geïnteresseerden in wonen (zie wonen) is deze dag ook bedoeld om meer beeld te krijgen van de plek, de bewoners, de doelstelling en de eventueel beschikbare woonruimte.

We starten ’s ochtends om 10.00 met koffie/thee en beginnen om 10.30 met het werk, daarom willen we graag dat je er om 10.00 bent. Vanuit de lijst met werkzaamheden voor die dag kun je dat uitzoeken wat bij je fysieke mogelijkheden en vaardigheden past. Daarna werken we gezamenlijk in de tuin, moestuin: zaaien, wieden, snoeien, oogsten, opruimen...

In de pauzes en tijdens het werken is er gelegenheid om bewoners en andere deelnemers te ontmoeten, vragen te stellen en uit te wisselen. Onderbroken door lunch- en thee/koffiepauzes werken we tot 17.00 a 18.00 uur en sluiten soms af met een sauna. De lunch en koffie/thee gedurende de tuinwerkdag zijn in principe als uitwisseling voor het werk in de tuin.

Als er ruimte beschikbaar is, kun je de avond tevoren aankomen en blijven overnachten (€15 voor overnachting met ontbijt, eigen linnengoed mee of hier huren).  Soms organiseren we ‘s avonds een aktiviteit (aanschuifmaaltijd, inspirerende film) of is er gelegenheid elkaar verder te ontmoeten. In de agenda kun je vinden wat er gepland is en wat de extra kosten daarvan zijn. Het kan ook spontaan ontstaan als er mensen zijn die dat leuk vinden.

Welkom! Laat het ons even weten als je wilt komen. Bel 0545-261448 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Overige terugkerende aktiviteiten:
Verder zijn er in verschillende seizoenen workshopdagen met familie-opstellingen, individuele retraites het hele jaar door, in de zomervakantie de Zomer-stilteretraiteweek met een groep, en op aanvraag. Vraag ernaar als je met een paar mensen zou willen komen.


Erve Herberg :

In de vakantieperiode zonder georganiseerde weken hebben we onze prettige groepsruimte + 5 slaapruimtes (sommigen gedeeld) daarboven beschikbaar voor ad hoc gasten. In overleg zijn ook kinderen welkom.

Er kan in zo'n week ontstaan wat er ontstaat: verrassende ontmoetingen met mede-gasten en bewoners, eten en genieten van de (moes)tuinen (helpende handen welkom), spellen & spelen, een kampvuurtje maken, samen inspirerende film bekijken, sauna, massage, wandelen en fietsen. Samen met de andere gebruikers houden we de ruimtes schoon.

Er kunnen ook workshopjes ontstaan: als iemand iets heeft aan te bieden kan dat spontaan, als uitwisseling of met een potje voor een vrije gift.

Je maakt gebruik van de gezamenlijke keuken in de groepsruimte. In het winkeltje kun je biologische ingrediënten aanschaffen. Soms is er een aanschuifmaaltijd.

Basisprijs overnachting €25,- p.p. als je 1 dag en nacht blijft, €20,00 bij meerdere dagen en nachten (met eigen linnengoed, is evt. ook te huur), baby's en kinderen de helft.


Aktiviteiten-nieuwsbrief:
Wil je per mail vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van nieuwe aktiviteiten, geef dan je e-mailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (je emailadres wordt alleen hiervoor gebruikt).

 

http://www.erveveldink.nl/index.php/en-verder/erveherberg